Mogelijk aantal travestieten onder Officieren van Justitie toegenomen

Ja mogelijk, maar zeker weten doen we het niet. Sterker het is een blinde aanname. ‘Ja maar Adriaan dan is het toch niet kies om een dergelijke kop boven je stuk te zetten. Dat is kwetsend, en je zet een Vaderlandsgetrouwe groep in een negatief daglicht’

Hallo koekoek mensen! Wij van de ‘OMG’ krijgen dat elke dag voor onze kiezen. Ongefundeerde veronderstellingen, niet onderbouwde aannames en voorbarige conclusies. Zo ook vandaag weer in veel kranten van de Persgroep: stijging van het aantal motorbendes én leden. Dat is journalisten ingegeven door de politie. Die de zaak eerst opstookt en vervolgens komt met de verklaring: Wij nemen dit aan er zijn geen concrete cijfers…… of andere zaken die hier op wijzen. What the FOEK! Houd dan gewoon je moel dicht.

Maar nee met de aanstaande processen én de wetgeving om iedereen die ergens tegen is te verbieden moet er sentiment worden gekweekt. Hoppa weer een interview met Pim Miltenburg die het schuim op zijn mond krijgt als hij over de ‘motorbendes’ praat. Angst zaaien next level. Allemaal volksmenners die het certificaat ‘manipuleren’ op de Jozef Goebbels Academie hebben gehaald.

Wat ik er van vind? Ach met enige melancholie denk ik aan de tijd dat er nog sprake was van eer en respect. Waarin je het wel uit je tinus liet om rond te lopen met dubieuze namen en kreten op je lederen vest. Zelf ben ik gestopt het te volgen. Persoonlijk ken ik iemand die eerst bij twee bekendere MC’s zat en nu rondrijd met kreten als ORIGINAL FIRST, CAPI DI CAPI weet ik veel. Ego’s die het woord broeder met een lang oe schrijven. Zieke pony’s die de zaak verzieken. Ik blijf het zeggen beste mensen: respect verdien je. Is niet te koop, niet af te dwingen of te bestellen bij de borduurstudio.

Maar goed ondertussen zorgen deze pindabreinen voor media aandacht en is voor Jan de burger alles met een hesje aan één pot nat. En ja keer op keer leggen wij uit het verhaal van het kaf en het koren. Soms ben ik moe van mijzelf te moeten verantwoorden waarom ik gekozen heb het dragen van colors. Hoe kun je dat gevoel expliceren? Hoe kun je de aan iemand de kick uitleggen van  het samen rijden, feesten enz. Samen! ‘Alsof het allemaal koek en ei is bij jullie’ Nee dat beweer ik niet. Maar de ‘teken’ onder ons vallen vanzelf er tussen uit. Natuurlijke selectie heet dat. Het is rechtvaardige maar harde wereld. Niet voor dat deel der natie met een rubberen rugge(n)graat. Waar een man en man is en een woord een woord.

Kom maar Pim , kom maar Atje en Frau Hessa Milzenbürg. Kom maar BV Nederland. Recht is recht en krom is krom. Hoe vreemd ook…… maar ik geloof nog immer in het recht. Op dat deel der natie die geacht worden zich boven de partijen te staan en naar de inhoud te kijken en de feiten. Het laatste stukje vertrouwen. Misschien tegen beter weten in….maar laat mij nog maar even in de waan.


Arie Luctor Et Emergo