BEDREIGINGEN

Weet u het nog? J. van den Heuvel werd bedreigd. Niemand wist door wie, nou niemand, de media dacht het wel te weten allemaal. Dat kwam bij een motorclub vandaan!! Tuurlijk die schijnen al jaren verantwoordelijk te zijn voor alle criminele activiteiten in en om Nederland. Hetzelfde gold voor de aanslag op de Telegraaf….ook motorclubs natuurlijk. Als lid van een motorclub moet je jezelf in deze dagen overal voor verantwoorden.  Ik of wij hebben daar niks mee te maken wordt er talloze malen geantwoord door leden van motorclubs op vragen uit hun omgeving. Ja Ja waar rook is, is vuur ziet men de vragenstellers denken Maar wat blijkt nu? Het was niemand van een motorclub. Wat leden van motorclubs al jaren roepen blijkt de waarheid. De tactiek van wijlen Joseph Goebbels de perschef van het derde rijk ( Als je een leugen groots genoeg maakt, en blijft herhalen gaat de bevolking er uiteindelijk in geloven alsof het de waarheid is) wordt toegepast op motorclubs. klik hier Ik hoop dat men mede met deze berichtgeving in gaat zien dat het beleid van deze overheid gebaseerd is op liegen, bedriegen en weglachen. Deze overheid maakt zich herhaaldelijk schuldig aan het overtreden van Artikel 1 van onze grondwet en komt er gewoon mee weg alsof het voor hun niet geldt. klik hier

Mensen wordt wakker!! We zijn niet ver meer af om een politiestaat te worden.

PS.  Hoe zou het met burgermeester Wienen van Haarlem zijn? U weet wel de man die een medaile heeft gehad, niet voor bewezen diensten maar omdat hij ook bedreigd wordt en niemand weet door wie? Oh ja de media weet het ook in dit geval al, Het zijn de Hells Angels die hierachter zitten. Ik hoop dat de ware daders snel bekend worden gemaakt, want dat zijn ook in dit geval geen motorclubs, dat verzeker ik u.

Arnold de Steeg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20-11-2018

Kijkers van ‘RTL Boulevard’ zagen gister hoe John van den Heuvel vanuit een studio van ‘De Telegraaf’ belde met de mannen achter de desk over de zaak-Holleeder. Het zal niet de laatste keer zijn dat Van den Heuvel niet fysiek aanwezig is bij het RTL-programma.

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema heeft namelijk samen met hoofdofficier van justitie Nicole Zandee en politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg besloten dat John van den Heuvel voorlopig niet aanwezig mag zijn bij uitzendingen van RTL Boulevard, die worden opgenomen op het Leidseplein. De reden? Zijn aanwezigheid is een te groot risico voor de veiligheid van de Amsterdammers.

Zelfde tijdstip
De misdaadjournalist wordt al enige tijd bedreigd door ‘een bepaalde motorclub’, aldus Van den Heuvel eerder dit jaar. In december vorig jaar deed hij aangifte tegen motorclub No Surrender omdat er geld op zijn hoofd zou zijn gezet. Dit vanwege artikelen die Van den Heuvel schreef voor De Telegraaf. Sinds zijn aangifte wordt hij 24 uur per dag beveiligd. Of er nieuwe informatie is bijgekomen, is niet bekend. Feit is wel dat er inmiddels dus maatregelen zijn genomen en hij niet meer in de studio mag komen. Hierbij speelt mee dat RTL Boulevard elke dag op hetzelfde tijdstip en dezelfde locatie wordt opgenomen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


‘Topcrimineel Taghi bedreigde ook John van den Heuvel’

De ernstige bedreigingen tegen misdaadjournalist John van den Heuvel zijn ook afkomstig van Ridouan Taghi, de topcrimineel die in verband wordt gebracht met de aanslag op dagblad De Telegraaf.

Ton Voermans 08-04-19, 20:20

,,Dat heb ik gehoord van de mensen die mij beveiligen’’, zegt Van den Heuvel. De misdaadjournalist wordt dag en nacht in de gaten gehouden door de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB).

Eind vorig jaar werd het duidelijk dat de bedreigingen tegen Van den Heuvel zeer ernstig waren. Hij staakte zijn werk bij RTL Boulevard omdat de opnameplek onvoldoende beveiligd kon worden. Aanvankelijk werd gekeken naar motorbende No Surrender (die ook al in 2017 bedreigingen zou hebben geuit), maar het zou dus Ridouoan Taghi zijn die Van den Heuvel dood wil hebben.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burgemeester Haarlem moet onderduiken - en zelf weet hij ook niet waarom

Wegens ernstige bedreigingen aan zijn adres verblijft de Haarlemse burgemeester Jos Wienen (CDA) op last van justitie al geruime tijd in een safehouse. Justitie laat niets los en geeft ook Wienen geen informatie over wie het op hem heeft gemunt.

Marcel van Lieshout12 oktober 2018, 19:15


In het geruchtencircuit duikt het vaakst de naam van Hells Angels op. Begin 2017 sloot Wienen hun clubhuis en werden drie kopstukken opgepakt op verdenking van onder meer afpersing en geweldpleging. Hun veroordeling, met daarbij een stevige reactie van Wienen die zei dat de motorclub niets meer in Haarlem te zoeken had, stond in juli prominent op de voorpagina van het Haarlems Dagblad.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------