De Franse protestbeweging van de ’Gele Hesjes’ richt zich niet alleen op onvrede over de brandstofprijzen of het overheidsbeleid, maar ook op de snelheidscamera’s langs de snelwegen. Honderden camera’s zijn inmiddels verbrand, omgehakt, dichtgeverfd, afgeplakt of er is simpelweg een vuilniszak overheen gehangen.

www.telegraaf.nl/e/2971314/


Zoals u kunt lezen, is de laatste tijd prominent in het nieuws aanwezig, de gele hesjes beweging in Frankrijk, België, en in iets mindere mate Nederland.

ik zal wat voorbeelden van gele hesjes manifestaties hier posten. Dit om te laten zien dat de bevolking in meerdere landen het helemaal zat is met het beleid en het "afknijpen" door de overheden.

Het volk wordt op allerlei manieren belast, linksom, rechtsom en door het midden. Het volk is daar klaar mee! Dividenten belasting voor grote bedrijven zou worden opgeheven. Daardoor wordt het volk juist weer extra belast, in vorm van duurdere boodschappen (btw omhoog), de auto word extra belast op welke brandstof er gereden word, en de co2 uitstoot, de flitscontroles zijn ook niet meer te tellen, want dat is een miljarden business geworden. Dan word het op gas stoken van b.v de c.v.ketel in huis nu gedemoniseerd want de warmtepomp en zonnepanelen hebben hun intrede gedaan. Het kikkerlandje verstookt véél te veel. Volgens het klimaatakkoord dienen we in Nederland 45 % te reduceren. Terwijl (alweer) de grote vervuilers, de mega concerns die het meest hier voor verantwoordellijk zijn met rust gelaten worden door de Bilderbergkliek in politiek Den Haag. Denk hierbij aan de Shell perikelen En Mark Rutte, die o.a. met Hoge Shell directeuren en leden van het koninklijk huis in de Bilderberg groep vergaderen.

Mabel Wisse Smit, de weduwe van Friso van Oranje, die laatst op de beurs met een kiene belegging even 160 miljoen op haar banksaldo kon bijschrijven. Ze word nu ingeschat om zo'n 240 miljoen te bezitten. Zoals de gehele koninklijke familie er zéér warmpjes bijzit. Kortom; de elite hebben het héél goed, en het volk ligt krom voor een habbekrats, en wordt uitgeknepen als een sinaasappel. Op een gegeven moment is de maat vol, en komt het volk in verzet, dat kan niet anders.

John Good


www.ad.nl/den-haag/acht-aanhoudingen-bij-protest-gele-hesjes-in-den-haag~a1f88a2f/?utm_source=email&utm_medium=sendafriend&utm_campaign=socialsharing_web