Naar het front geroepen…….

Een van de opvallende uitspraken die Thierry Henri Philippe Baudet deed in zijn overwinningstoespraak na de eclatante (baudet modus aan) op de rest van het zooitje. Het mag voor het arrogante deel der natie een verassing zijn, voor ons mensen van de straat was het een logisch gevolg. Een logisch gevolg van het stelselmatig beliegen en schofferen. Wie het politieke landschap analyseert ziet een herschikking op rechts én op links. Daardoor zal het moeilijker worden om te komen tot compromissen omdat de standpunten nog meer uiteen liggen.

Na de verkiezingsuitslagen is er in allerijl een bijeenkomst belegd van de huidige zittende politieke maffia. Reken maar dat die besloten hebben om, net als Fortuyn, het Forum voor Democratie alsnog ‘kalt’ te stellen. In de Nederlandse politiek zijn coalities een noodzaak om te regeren. Maar als je nu geen coalitie kunt maken omdat er onderling al deals zijn gesloten? Yep zo gaat dat. In België noemde met dat ooit het cordon sanitaire. Op het moment dat het Vlaams blok een overwinning haalde sloten de andere de rijen. Het indirect schijt hebben aan de democratie en dus het volk. Roept er iemand ondermijning?

Inmiddels is er bij links Nederland de totale paniek uitgebroken. En zijn de commentaren niet van de lucht. Vergelijkingen met Hitler, Goebbels en de hele Fascistische galerij uit de geschiedenis. Want dit is Nederland. Wie zich kritisch uitlaat over bijvoorbeeld de veelheid aan migratie is een Nazi. Wie van mening is dat het voor de wereld geen reet uitmaakt of je met een Euro 2 of 4 motor door Rotterdam tuft is een ecologisch monster. Geen enkel tegen argument snijd hout. De klimaatdrammers zitten op ramkoers. Zelfs als je even fijntjes wijst naar China. Waar men aan de ene kant het land vol duwt met windmolens maar net zo makkelijk nog honderden op bruinkool gestookte elektriciteit centrales gaat bouwen. Nou geloof mij dat die ‘ecologische voetafdruk’ van de gemiddelde Willy Wong nog vele malen groter blijft als de onze.

Dit land is gegijzeld door een bende totaal van de pot gerukte jeukers. En ik sta er niet van te kijken of een of ander gehersenspoelde quinoa activist haalt dadelijk een keer de trekker over. En is het einde oefening voor Baudet. Want beste vrienden hoewel ik niet van de aluminium hoedjes of chemtrails ben geloof ik wel zeker in een indirecte aansturing van Volkert van der Graaf de moordenaar van Pim Fortuyn.

Probleem is, net als bij de LPF toen, om nu geschikte mensen op de juiste posities te zetten. Zowel in de provincie als in de eerste kamer. Want in ons staatsbestel is de positie van de eerste kamer er een van belang. Senatoren moeten ‘onbevlekt’ zijn!  Hoewel……sinds recent bekend werd dat VVD senator Anne Will Duthler allerlei schimmige zaken regelde samen met haar echtgenoot is dat blazoen ook al bevlekt. De zoveelste VVD’er die er niet vies van is om smerige zaakjes te regelen. Roept er iemand criminele organisatie?

Dit land snakt naar sterk leiderschap. De schietende mafkees in Utrecht is een exponent van het beleid van dominees en polderaars. En ja wat fijn en hartverwarmend dat er duizenden mensen meeliepen in Utrecht. En zorgvuldig werden allochtonen en vrouwen met hoofddoekjes in beeld gebracht. Om te ‘faken’ dat er niks aan de hand is. Kijk ons nu eens in harmonie samen leven…..Nou beste mensen ik ken iemand die in dat Kanaleneiland woont en het is een vrijstaat. Loop daar als twee kerels even hand in hand met je regenboog t-shirt aan. Of met een keppeltje op. Dan is het spugen, slaan en trappen. Daar criminaliseren of radicaliseren ze sneller dan de krokussen in het voorjaar. Agenten durven er niet meer alleen in omdat het anders uit de klauwen loopt. Roept er iemand Outlaws en wetteloosheid?

Goed wij wachten dus af. Hopelijk gaat men zich eens bezinnen hoe het allemaal zo gelopen is in dit land. Dat is beter dan je druk maken over de outlaws op de brommer(t) die van de week weer volop in de schijnwerper stonden tijdens het proces tegen No Surrender. Ik moet altijd een klein beetje inwendig huilen als men vraagt of bij mijn club het er net zo aan toe gaat. Het zijn de bekende appels met peren vergelijkingen. Opvallend was wel dat ook in dit proces de rechtbank kritisch uitliet over de manier waarop het OM haar vermeende verdenkingen mee onderbouwd. Veel gewauwel en als je dan een krantenartikel van ‘Magic Mick’ van Wely opvoert als bewijsmateriaal weet je het wel: kansloos.

Als laatste moet ik wel mijn complimenten maken aan onze lavendel lover Thierry. Waar onze onheilsprofessor Tops een tour de angst maakt in het land weet Thierry hoe het zit.  Getuige zijn speech op de avond van de verkiezingen afgelopen week :

“We worden ondermijnd door onze universiteiten, onze journalisten, door de mensen die onze kunstsubsidies ontvangen en die onze gebouwen ontwerpen. En bovenal worden we ondermijnd door onze bestuurders.’ ‘Een, een, een, een, een kliekje, een kliekje omhooggevallen netwerkers”


Arie Luctor Et Emergo