28-12-2018

Beste lezer,

Zoals u kunt lezen hiernaast heeft 1/3 van de 35 burgemeesters aangifte gedaan . (wat zijn dat voor bedreigingen en door wie? Van iemand die een leuk huurhuis aan zijn neus voorbij ziet gaan aan asielzoekers? iemand die zijn te hoge schutting moet afbreken? zegt u het maar dat wordt verzwegen)

1/3 vond het dus niet de moeite waard om aangifte te doen, (wat op zich al vreemd is, waren dit wel bedreigingen of gewoon iemand die een beetje boos reageerde), en de rest heeft niet eens mee gedaan aan het onderzoek. Dit is een cijfermatig spel dat keer op keer gebruikt wordt om alles er ernstiger uit te laten zien dan het is.

Laten we is gaan rekenen. Noord Holland telt 48 gemeentes en 47 Burgermeesters???, nou ja eentje vergeten ok. 2/3 van 35 burgermeesters zegt bedreigd te zijn. Dat zijn 23 burgermeesters. Dat is dus minder als de helft van de Noord Hollandse Burgermeesters! Waarom staat er als kop dan 2/3??? Trek u eigen conclusie maar.

De 'vermeende bedreiging 'van burgemeester Wienen wordt al maandenlang opnieuw in de media herkauwd ,terwijl er geen verdere mededelingen worden gedaan over de aard van de bedreiging ,en door wie de bedreiging zou zijn geuit. Wel wordt zijdelings er bij vermeld dat motor clubs Hells Angels ,en No Surrender door Wienen zijn medegedeeld dat ze geen kans meer hebben om zich in 'zijn'stad te hervestigen of vestigen .
De Haarlemse Hells Angels hebben nog een procedure lopen met als inzet hervestiging in het al 2 jaar gesloten clubhuis op de Baljuwslaan. Die zaak ligt dus onder de rechter ,zoals dat heet ,en met al die mediaberichten over Burgemeester Wienen ,de burgemeester die van niets wist ,lijkt het er meer op dat er '' Druk'' vanuit de politiek en bestuur moet blijven bestaan om het uiteindelijke resultaat van sluiten clubhuis en weigeren motorclubs in de stad te bewerkstelligen . Gelukkig bestaan er nog onafhankelijke rechters , die een onbevangen oordeel zullen gaan vellen.


John Good

_________________________________