27-12-2018

Beste lezer,

In bovenstaand stuk uit BINNENLANDS BESTUUR van 22 december geschreven door Wouter Boonstra valt het volgende op:

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, hier een artikel die aantoont hoe de Nederlandse burger met desinformatie wordt bespeeld. Het gevolg hiervan zal dan moeten zijn dat de Nederlandse grondwet ruimte moet gaan bieden voor pure discriminatie van verenigingen en hun leden.

Let wel ALLE verenigingen en hun leden in Nederland. Behalve de politiek, die valt niet onder deze wijziging in de grondwet.

Dit artikel is een voorbeeld van verschillende artikelen over “bedreigde Burgermeesters”

In dit geval dhr. Wienen, Burgermeester van Haarlem, die volgens veel artikelen bedreigd wordt onwetend door wie en wat. Bedenkelijk is dat de media toch met de vinger richting Motor Clubs wijst. Het artikel in Binnenlands Bestuur goed lezend, stond waarachtig te lezen dat er de laatste twee jaar NIETS gebeurd is ten opzichte van Burgermeester Wienen sinds zijn aantreding als Burgermeester te Haarlem.Dit verduidelijkt toch wel de hele situatie; Wienen wordt volop beveiligd maar waarvoor? Een vermeende bedreiging? Of een verzonnen bedreiging?   Voetnoot hierbij is, dat het wel erg goed uitkomt als zoiets nodig is, als de politiek er graag een wet doorheen wil jagen die tegen alle grondbeginselen van de Nederlandse wet ingaat.

En dan gisteravond bij Nieuwsuur wéér hetzelfde riedeltje van de pappaRATzi’s over dat eventueel Motorbendes hiervoor verantwoordelijk zouden kunnen zijn. De plaatselijke Hells Angels Motor Club had al via hun advocaat aan verschillende media laten weten zich te distantiëren van betrokkenheid bij iedere vermeende bedreiging van deze Burgermeester. Dit wordt echter doodgezwegen door de andere pulpmedia zoals Nieuwsuur. (zie onderstaande link) . U raadt het al; Barbertje moet hangen. Daar moet zelfs de grondwet voor wijken.

Dit voorgaande is voor mij één van de redenen om aan dit blog te gaan beginnen, om iedere belangstellende te laten zien hoe de spelletjes gespeeld worden in Nederland, voorheen Rechtstaat, tegenwoordig Kromstaat.

John Good.