Wie ondermijnt ?

De rechtsstaat ondermijnt .

Wie ondermijnt nou wat?

Ondermijning is het nieuwste speerpunt van de overheid .

De overheid ,die zichzelf ,alles en iedereen ,ondermijnt .

Iedere dag lijken er weer nieuwe proefballonnen geplaatst te worden ,met nieuwe bedenksels van spindoctors ,en denk tanken.

De wet van Damocles ,die in mijn ogen een compleet Dictatoriale wet is ,maar schijnbaar alleen wordt toegepast op het Volk ,en dan bedoel ik de arbeiders klasse ,en daar onder de werkenlozen klasse.

Er gaan geruchten dat die puur Nationaal Socialistische Wet nóg verder uitgebreid gaat worden ,dan dat die nu al is .

Snap ook niet dat die foute wet nooit aangevochten is door wie dan ook .Want het is een discriminatoire Wet ,die naar willekeur toegepast word.

Dan nu ook nog bevestiging van wat velen al jaren weten; Het broddelwerk van agenten die processen verbaal dusdanig manipuleren ,zodat verdachte ten alle tijden het onderspit delft in een zaak tegen zijn / haar persoon.

Geluidsopnames onjuist in schrift weergeven ,of in het geheel niet weergegeven. Ontlastend materiaal ,verdoezelen ,enz.

Nu blijkt dat als zulks bekend wordt bij rechtbanken ,dat dan de foute agenten alsnog de gelegenheid krijgen de boel aan te passen .BULLSHIT ! De politiemol Mark M. die jaren gevangenisstraf kreeg ,werd kort na veroordeling weer vrijgelaten door Vorm fouten in zijn zaak! Dus justitiepersoneel kan alles maken ,want word nooit meer afgestraft .

De in mijn ogen zeer foute VVD bewindslieden hebben er de laatste 9 jaar een Dictatuur opgebouwd in Nederland ,die weer keihard afgebroken moet worden ,en de rechtsstaat hersteld.

Ik zit me nog steeds te oriënteren welke politieke partij dit alles ook voor ogen heeft ,maar tot nu toe nog geen echte resultaten daar over ontdekt. De PvdD is tegen ALLE betutteling van de overheid ,De piratenpartij ook ,en dan houd het alweer op.

Althans zo het ik via de kieswijzer kunnen kennisnemen.

In dat opzicht zou ik toch gaan denken aan dat er een geheel nieuwe politieke partij opgericht zou moeten worden ,die voor ons gelijk denkenden op komt .

De Bikers Partij ,Het Bikers Volkspartij,De mc partij ,noem maar op …...

Lees vooral het bijgeleverde artikel ,en oordeel zelf .

Ik ben benieuwd naar eventuele reacties en suggesties van lezers hier over .

Vele Groeten

J. Good


eenvandaag.avrotros.nl/item/geknoei-met-proces-verbaal-een-koper-van-drugs-wordt-opeens-omschreven-als-dealer/